Personal Coaching

Ondersteuning bij diepgaande veranderprocessen

Personal Coaching bij Kaber Groep NLP opleidingen

Personal Coaching

Bij de Kaber Groep kun je terecht voor een op een begeleiding. De therapeutisch NLP coaches van Kaber kunnen hulp bieden bij psychosociale problemen, psychosomatiek, relationele problemen of bij een combinatie daarvan. Hierbij kun je denken aan:

  • Werkstress, burnout, overspannenheid, depressiviteit
  • Verwerkingsproblemen: ziekte/handicap, sterfgeval, verlies werk
  • Gebrek aan zelfvertrouwen en weerbaarheid, eenzaamheid, onzekerheid, identiteit
  • Seksualiteit, relatieproblemen met de partner, problemen tussen ouders en kinderen.

Onze personal coaches bieden geen hulp bij budgettering, verslavingsproblematiek en bij acute psychiatrische problematiek.

Personal Coaching bij Kaber Groep

Methodieken:
Onze NLP coaches beschikken over een groot arsenaal aan technieken / methodieken. De gebruikte methoden zullen altijd aansluiten bij de hulpvraag én bij de cliënt waardoor je een coaching sessie krijgt op maat. Voorbeelden van gebruikte methodieken zijn:

NLP:
Interventie methodieken (o.a. Timelinetherapy, Fastfobia proces, swich patron, communicatiemethodieken)

TA (Transactionele Analyse):
De Transactionele Analyse biedt een praktische, heldere theorie die door iedereen te begrijpen en te herkennen is. Met behulp van de TA vergroot je je inzicht over hoe je in elkaar zit en hoe je anders met jezelf, bepaalde situaties en anderen kunt omgaan.

Systemisch coachen:
Systemische Coaching onderscheidt zich van andere vormen van coaching doordat het accent wordt gelegd op het familiesysteem waarin je geboren bent. Door inzicht te krijgen in welke feiten en situaties zich in jouw familie voor hebben gedaan, krijg je beter zicht op wie je bent en hoe je je tot deze gebeurtenissen en personen in je familie verhoudt. En welke (on) bewuste beslissingen je hebt genomen gedurende je leven. Wil  je meer inzicht in de plek die jij in je familieopstelling inneemt? Heb je het idee dat je niet op de juiste plek zit? Of dat je niet volledig in je kracht staat? Kan jouw liefde voor een of meerdere gezinsleden niet volledig stromen? Kom je bepaalde problemen / thema’s steeds maar weer tegen in je leven, zonder aanwijsbare oorzaak? Dan is systemisch coachen geschikt voor jou.

Psycho-educatie:
Inzicht in psychologische processen en in psychische ziektebeelden.

Tarief:
Je kunt alleen of samen een coaching sessie boeken:

  • Een individueel consult duurt 1 uur
  • Een relatietherapie consult duurt 1 1/2 uur

Het uurtarief voor een op een begeleiding bedraagt €125,- per uur. Voor relaties van Kaber  – klanten en hun eerstegraads familieleden * – geldt een aangepaste prijs van € 75,- per uur.
* Met eerstegraads familieleden wordt bedoeld: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoondochters en schoonzonen.

Deze bedragen zijn BTW vrij, aangezien de Kabergroep een CRKBO registratie (Centraal RegisterKort BeroepsOnderwijs) heeft.

Afhankelijk van je (hulp)vraag wordt bekeken wat de vorm van het traject is en hoeveel coaching sessies er naar inschatting van de NLP coach nodig zullen zijn. Indien gewenst kan een eindrapportage voor een werkgever worden opgesteld, uitsluitend onder de voorwaarde dat de cliënt hier schriftelijk mee instemt. Het is ook altijd mogelijk om een losse coaching sessie te boeken, voor een eenmalig consult.

Afspraak:

Twijfel je of een persoonlijke begeleider jou verder kan helpen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en / of het maken van een afspraak. Dat kan door het invullen van het contactformulier op de site, een mail sturen naar info@kaber.nl of telefonisch op 06-83950325.

Onze personal coaches zijn geregistreerd als therapeutisch NLP coach / ICI Master trainer geregistreerd bij de International Association of Coaching Institutes.

De therapeutisch NLP coaches van Kaber kunnen hulp bieden bij psychosociale problemen, psychosomatiek, relationele problemen.

Praktische informatie

Tijd:
Op afspraak

Coaches:

Bernard Elshout

Bernard Elshout

NLP Master trainer Jorinde Prins - rond

Jorinde Prins

NLP trainer Astrid van der Lee - rond

Astrid van der Lee