Kaber staat voor; Kennis Aandacht Balans Energie en Reflectie.

Het is onze missie om persoonlijke ontwikkeling praktisch en toegankelijk te maken voor iedereen. We begeleiden mensen in een veilige en vertrouwde omgeving. We zien mensen groeien, ieder op zijn of haar eigen tempo en manier. Dat is waar wij de trainingen voor geven: dat geeft ons energie! We genieten er elke dag weer van om aan de slag te gaan met mensen die wij mogen ontmoeten bij Kaber Groep. Wij zijn er trots op dat wij met hen een stukje van hun levenspad mogen bewandelen en hen richting kunnen geven.

Waarom zou ik NLP gaan doen?
NLP maakt je bewust over hoe jouw gedachten, ervaringen, ideeën en kijk op de wereld je sturen in hoe je je gedraagt. Merk je dat je ergens op vastloopt en wil je weer in beweging komen? Zit je niet lekker in je vel en/of zijn er blokkades ontstaan die je ervan weerhouden om alles uit het leven te halen? Dan kan een NLP-training jou hiermee helpen. NLP is heel doelgericht, dus als je je op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen en doelen wilt behalen, draagt NLP daaraan bij. Leer effectiever communiceren, beter contact maken met mensen en de wereld op een andere manier zien.

Wees welkom op een informatieavond of dagtraining op onze landelijk gelegen locatie in Haghorst. Op deze laagdrempelige manier maak je kennis met Kaber Groep, NLP en de verschillende vervolgtrainingen die de Kaber Groep te bieden heeft. Je kunt jezelf meteen aanmelden voor een NLP-training of workshop die bij jou past.

Spreekt het je aan? Neem contact met ons op. We helpen je graag. Er zijn altijd laagdrempelige manieren om te kijken of dit past bij jouw ontwikkeling op dit moment.