Kaber staat voor: Kwaliteit, Aandacht, Balans, Energie en Reflectie.

Missie:

Het is onze missie om persoonlijke ontwikkeling praktisch en toegankelijk te maken voor iedereen.
Bij Kaber begeleiden we mensen in een vertrouwde en veilige omgeving. Wij zien mensen groeien; ieder in eigen tempo op een unieke manier, met zijn of haar kenmerkende taalgebruik. Want als je met mensen werkt, dan is communicatie je belangrijkste gereedschap. Dat is waar wij onze NLP trainingen en overige opleidingen voor geven; dat geeft ons energie! Elke dag genieten wij er weer van om aan de slag te gaan met mensen die wij mogen ontmoeten bij Kaber Groep. Oftewel: Doen waar je blij van wordt! Wij zijn er trots op dat we mensen richting kunnen geven en samen een stukje van hun levenspad mogen bewandelen.

Wie zijn wij?

Zoals wij bij Kaber zeggen: “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.”. Waarom doen mensen wat ze doen? Deze vraag hield ons al bezig voordat wij bekend waren met NLP. Is het een vraag waar je een antwoord op kunt krijgen? Wij zeggen ja! NLP geeft ons en anderen een antwoord. Soms zijn de beweegredenen om iets te doen erg duidelijk, andere keren is het een wens die we nog niet durven of kunnen uitspreken. Soms vergt het veel graafwerk om achter het antwoord te komen. Wij besloten er ons beroep van te maken.

Inmiddels trainen wij mensen in hun persoonlijke groei. Dat geeft ons enorm veel energie.
Het enthousiasmeren en inspireren van mensen en hen begeleiden op hun pad van persoonlijke ontwikkeling, is wat wij met ons team graag doen.

Eens gegroeid, zul je nooit meer krimpen.

Heb ’t goed bij Kaber