Doen waar je blij van wordt! Dat gun je toch iedereen?

Word ambassadeur van Kaber en ontvang een korting voor jouw volgende opleiding. Wanneer iemand zich via jou aanmeldt, ontvang jij een opleidingstegoed ter hoogte van 10% van de prijs van de training waarvoor de nieuwe cursist zich inschrijft. Deze kun je inzetten voor een opleiding naar keuze. Indien je meerdere personen aanbrengt, kun je de opleidingstegoeden samenvoegen. Op deze manier kun je al snel een trainingen met aanzienlijke korting volgen, of zelfs kosteloos deelnemen.

Kaber Ambassadeursprogramma

Voorwaarden Kaber Ambassadeursprogramma

Verkrijgen opleidingstegoed

  • Voor elke nieuwe cursist die de ambassadeur aanbrengt, ontvangt hij/zij een commissie in de vorm van opleidingstegoed. Het opleidingstegoed vertegenwoordigt een bedrag ter hoogte van 10% van de prijs van de training waarvoor de nieuwe cursist zich inschrijft.

  • Het opleidingstegoed wordt­ alleen toegekend voor nieuwe cursisten, die nog niet eerder een opleiding hebben gevolgd bij Kaber.

  • Het opleidingstegoed wordt alleen toegekend wanneer de nieuwe cursist bij inschrijving jou als ambassadeur vermeldt. Bij het versturen van het inschrijfformulier is dit definitief en kan het opleidingstegoed niet met terugwerkende kracht worden geclaimd.

  • Het opleidingstegoed wordt toegekend ná ontvangst van de betaling van de nieuwe cursist.

Inwisselen opleidingstegoed

  • Het opleidingstegoed is geldig voor onbepaalde tijd en is niet inwisselbaar voor echt geld.

  • Het opleidingstegoed is inwisselbaar voor een opleiding naar keuze. Vermeld bij inschrijving dat je gebruik wilt maken van je opleidingstegoed.

  • Het opleidingstegoed verkregen door de inschrijving van meerdere cursisten kan gecombineerd worden ingeleverd voor een opleiding.

  • Wanneer opleidingstegoed door de ambassadeur wordt ingeleverd, dan wordt dit in mindering gebracht op het totaalbedrag van de opleiding. Wanneer het opleidingstegoed meer waard is dan de totale opleidingskosten, dan mag de ambassadeur kosteloos aan de opleiding deelnemen. Het resterende opleidingstegoed is weer te gebruiken voor andere opleidingen.

  • Het opleidingstegoed is overdraagbaar aan derden. Het opleidingstegoed is niet overdraagbaar voor de opleiding van de nieuwe cursist waarvoor het opleidingstegoed is verkregen. Als deze cursist zich in de toekomst voor een andere opleiding inschrijft, is het tegoed wél overdraagbaar naar deze persoon.