Wist je dat Natalie haar eigen webshop heeft?

In de Masterpiece Webshop vind je verschillende artikelen voor persoonlijke ontwikkeling, in de breedste zin des woords. Van spellen, natuurstenen en kantoorartikelen tot materiaal op NLP gebied. Omdat persoonlijke ontwikkeling… het mooiste cadeau is om te geven en te krijgen. Je vindt verschillende artikelen op dit brede terrein in mijn webshop, waarmee jij jezelf of iemand anders kunt verrassen. Afhankelijk van jouw eigen definitie van Meesterwerk, is elk item is in meer of mindere mate een ‘Masterpiece’. En waarom geven we elkaar eigenlijk cadeaus? Dat komt omdat cadeaus verbinden. En dan mag je het begrip cadeau ruim zien. Sociologen noemen geschenken ‘het cement van sociale relaties’.

Masterpiece Webshop

Wat leuk dat je naar mijn website gaat navigeren. In de Masterpiece Webshop webshop vind je verschillende artikelen voor persoonlijke ontwikkeling, in de breedste zin des woords. Van cadeau pakketten,  spellennatuurstenenwonenverzorgingboeken en kantoorartikelen tot materiaal op NLP gebied. Omdat persoonlijke ontwikkeling… het mooiste cadeau is om te geven en te krijgen. Je vindt verschillende artikelen op dit brede terrein in mijn webshop, waarmee jij jezelf of iemand anders kunt verrassen. Afhankelijk van jouw eigen definitie van Meesterwerk, is elk item is in meer of mindere mate een ‘Masterpiece’. En waarom geven we elkaar eigenlijk cadeaus? Dat komt omdat cadeaus verbinden. En dan mag je het begrip cadeau ruim zien. Sociologen noemen geschenken ‘het cement van sociale relaties’.

Masterpiece NLP website

Aan Masterpiece is de afkorting NLP toegevoegd. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP onderzoekt de patronen of programma’s die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Persoonlijke ontwikkeling… het mooiste cadeau om te geven en te krijgen. In de Masterpiece Webshop vind je verschillende artikelen op dit brede terrein, waarmee jij jezelf of iemand anders kunt verrassen. Elk item is in meer of mindere mate een ‘Masterpiece’ afhankelijk van jouw eigen definitie van Meesterwerk.

Natalie bij de vitrine van haar webshop Masterpiece NLP