Training mBIT

Zo til je jouw coach skills naar een nog hoger niveau!

Training mBIT Coach bij Kaber Groep

4-Daagse Training mBIT – Simpel en verrassend diepgaand

Heb je ook van die momenten, waarop je geen beslissing kunt nemen? Dat je in je hoofd aan het wikken en wegen bent en er maar niet uitkomt? En je daardoor maar niet in beweging komt? Of dat je eigenlijk altijd hard aan het rennen bent, zonder echt te weten waar je heen wil, waar je naar verlangt?

In die gevallen, zegt jouw hoofd het één, maar in jouw hart voelt het alsof je iets anders moet doen en jouw intuïtie lijkt het ook niet te weten. Hoe fijn zou het zijn als je met een aantal simpele, maar verrassend diepgaande oefeningen en technieken snel jouw hoofd, hart (verlangen) en buik (intuïtie) op één lijn kan krijgen? Dat je als je voor een uitdaging staat moeiteloos tot één antwoord kan komen?

Dit is precies wat je met mBIT leert doen. Het geeft je de tools om snel en simpel informatie op te halen uit je hele lijf. mBIT stelt je in staat om je bewust te worden van wat je echt verlangt, werkelijk denkt en wezenlijk wil. En om blijvende en diepgaande veranderingen te laten plaatsvinden bij jezelf en bij anderen zodat bij elke uitdaging je congruent je intelligenties van je hoofd, hart en buik kan inzetten.

mBIT mbraining Opleidingen Kaber.nl
Kabergroep Neuro Linguistisch Programmeren

Praktische informatie

Aantal trainingsdagen: 4

Tijd: 09.30 uur – 17.30 uur

Inclusief:

 • Syllabus mBIT
 • Boek ‘Gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen’
 • Lunches, vers fruit
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Persoonlijke begeleiding
 • Internationaal erkend certificaat

Trainers:

NLP trainer Astrid van der Lee - rond

Astrid van der Lee

Start data:

Blok 1: 
03-04 juni 2024 (ma-di)

Blok 2: 
10-11 juni 2024 (ma-di)

Doel

In onze samenleving is er veel aandacht voor het ‘hoofdbrein’ en vergeten we dat we een heel lijf hebben dat ons ook informatie geeft en waarin veel intelligentie huist. De hoogste tijd om ook die intelligenties serieus te nemen en aan te boren! Dat kan met de tools en handvatten van mBIT, waarbij mBIT staat voor ‘Multiple Brain Integration Technics’. Je leert hierbij luisteren naar hoofd, hart én buik. Zo til je je coaching skills naar een nog hoger niveau.

Wetenschappelijk fundament

mBIT is gebaseerd op de resultaten van neurowetenschappelijk onderzoek. Daarin is aangetoond dat naast ons hoofdbrein ook ons hart en onze buik complexe netwerken van neurale verbindingen hebben. Met andere woorden: we hebben dus niet één brein, maar drie breinen. Eigenlijk wisten we dat al, want hoe vaak zeggen we niet: “Dit besluit ligt zwaar op de maag”, of “Diep in mijn hart…” en “Mijn intuïtie zegt iets anders” en “Ik zou wel wat meer bij mijn gevoel willen komen”. Allemaal uitingen van verlangens van het hart- en buikbrein om ook aan het woord te mogen komen.

mBIT geeft je technieken om de intelligentie van het hoofd, hart en buik te gebruiken bij alle besluiten die je neemt in je leven én om deze technieken toe te passen bij je coach activiteiten.

Welk brein krijgt van jou alle ruimte en welke mag niet aan het woord komen?
Hart, hoofd of buik

mBIT-COACHING is een werkwijze waarmee je je cliënten (en jezelf) inzicht kan geven in hun patronen en gedragingen waarmee zij zichzelf en de wereld om hen heen creëren. De ervaring leert dat het merendeel van de cliënten daarbij vooral gebruik maakt van hun hoofd en slechts beperkt luistert naar hun intuïtie (hart) en niet de moed heeft om daadwerkelijk in beweging te komen (buik).

Denk eens aan de momenten dat mensen mooie dromen en plannen hadden en het er maar niet van kwam om ze te realiseren. Of de momenten waarop ze zich laten leiden door de ‘waan van de dag’, ze geregeerd worden door een volle agenda en alle stress die dat oplevert. Hoe fijn is het om bij alles wat je doet, wel te handelen vanuit passie, creativiteit en actie en zodoende gebruik te maken van al je intelligenties!

mBIT helpt om beslissingen te nemen en je leven te leiden vanuit je hart, hoofd en je buik! Met gegarandeerd meer gevoel van balans, geluk en succes!

Inhoud – 4-daagse mBIT training

Met het volgen van deze 4-daagse training certificeren we je als internationaal erkend mBIT-coach. De 4 dagen zijn erop gericht om er zeker van te zijn dat jij de mBIT methode veilig, succesvol en met zelfvertrouwen kunt inzetten bij jezelf en jouw cliënten. Theorie en praktijk worden in een prettige balans aangeboden en je gaat naar huis met:

 • Een stevige wetenschappelijke basis achter het ontstaan en de werking van de mBIT-methodiek. Dit gaat helpen bij de toepassing van de technieken.

 • Inzicht in en vaardigheden hoe je de aangeboren intelligenties van hoofd, hart en buik door middel van mBIT kan benutten.

 • Een hele reeks van krachtige, diepgaande en toch eenvoudig te gebruiken ‘multiple brain integration technics’ gezamenlijk bekend als mBIT.

 • Inzicht in de 9 primaire taken van de 3 breinen en hoe elk brein je een andere bekwaamheid en talent biedt.

 • Inzicht in Neurale Integratie Beperkingen en blokkades die er voor kunnen zorgen dat hoofd, hart en buik intern in conflict zijn. Je leert ze herkennen en je leert wat je er aan kan doen.

 • Vaardigheden in het gebruik van de mBIT-roadmap (coachmodel) gericht op het realiseren van congruentie tussen de 3 breinen.

 • Het inzicht dat door neuroplasticiteit je altijd kan leren om nieuwe neurale zenuwbanen aan te leggen. Zo kan je de functies en talenten van al je breinen optimaal benutten, voor een hogere intuïtie en betere besluitvorming.

 • Vaardigheden om stress en depressies los te laten met behulp van mBit-technieken.

 • Een internationaal erkend mBIT certificaat.

Voor wie is deze training?

Ben je coach, trainer, manager, psycholoog, leidinggevende of opvoeder? Ben je verantwoordelijk voor het ontplooien van menselijk potentieel? Dan is de methode van mBIT echt iets voor jou! mBIT is een krachtige aanvulling op bestaande (coaching en leidinggevende) vaardigheden en helpt om sneller en langdurige resultaten te kunnen behalen.

Dus mBIT gaat je zeker helpen als je mensen wil helpen met:

 • makkelijker en betere beslissingen te nemen
 • dromen en doelen te realiseren
 • het beter om leren gaan met belemmerende emoties zoals frustratie, depressie, kwaadheid en stress e.d.
 • het opbrengen van meer discipline en motivatie om dingen te doen
NLP Training Neuro Linguistic Programming Opleidingen sociale communicatieve vaardigheden verbeteren persoonlijke ontwikkeling communicatie.

Brochure aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in deze training van de Kaber Groep! Download de gratis brochure voor meer informatie.

Aanmelden voor de mBIT training

Cursusnummer: MB01

03 juni 2024

Investering:
€1295,-

Blok 1: 
03, 04 juni 2024 (ma-di)

Blok 2: 
10, 11 juni 2024 (ma-di)

 • Syllabus mBIT coach
 • Boek ‘Gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen’
 • Lunches, vers fruit
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Persoonlijke begeleiding
 • Internationaal erkend certificaat