NLP Avondcursus

Veranderen is verbonden met doen!

NLP Avondopleiding bij Kaber Groep

NLP Avondcursus “Wat doe JIJ in 2024?”

Zie jij ook tegen de herfst op, als de bladeren van de bomen vallen… en mogen voor jou de donkere wintermaanden snel voorbij gaan? Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken in het nieuwe jaar, en schrijf je in voor onze training “Wat doe JIJ in 2024?” Deze NLP Avondcursus vind plaats in het najaar van 2023 en omvat 4 donderdagavonden plus een extra NLP Thema Avond en een familie opstellingsavond.

NLP Avondopleiding bij Kaber Groep

Ken je dat?

Voor je het weet is de zomervakantie weer omgevlogen en werd je weer ondergedompeld in de dagelijkse beslommeringen. Terwijl jij ondertussen van hot naar her rent om alles goed te regelen, vliegt de tijd voorbij. Je wordt in beslag genomen door je familie, gezin, werk, en allerlei taken die zomaar bij jou terecht zijn gekomen. Je werkt je door de beslommeringen van alledag, zonder je af te vragen waar jij zelf nou echt gelukkig van wordt. Plichtgetrouw sta je elke dag op, om je vervolgens te storten in de dagelijks sleur. Vervolgens hebben allerlei mensen ook nog eens iets van je nodig. Misschien leef je wel van weekend naar weekend, of van vakantie naar vakantie.

Wanneer heb jij voor het laatst die vrijheid ervaren, om te kunnen doen waar je echt gelukkig van wordt? Waardoor word jij geïnspireerd? Welk pad wil jij in 2024 bewandelen?

Deze cursus staat gepland voor het najaar van 2023. In 4 avonden wordt ingegaan op de koers die jij gaat uitzetten voor het komende jaar. Wil jij meer focus, aandacht voor communicatie en kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken?

Kabergroep Neuro Linguistisch Programmeren

Praktische informatie

Aantal trainingsdagen: 4

Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur

Inclusief:

 • Syllabus
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Persoonlijke begeleiding

Trainers:

NLP Master trainer Jorinde Prins - rond

Jorinde Prins

Start data:

Dag 1:
02 november 2023 (do)

Dag 2:
16 november 2023 (do)

Dag 3:
23 november 2023 (do)

Dag 4:
30 november 2023 (do)

Extra inbegrepen:
Familieopstellingsavond
07 november 2023 (di avond)

NLP Thema Avond
06 december 2023 (wo avond)

Inhoud NLP Avondcursus

Goede communicatie betekent begrijpen en begrepen worden, een positieve invloed uitoefenen en sterk, geloofwaardig en overtuigend overkomen. Als je daar meer over kunt leren, dan leg je de basis voor succes, zowel in je werk als privé. Tijdens deze NLP Avondcursus krijg je de beginselen aan NLP technieken en modellen mee, die je meteen in je dagelijks leven toe kunt gaan passen!

Deze training omvat naast 4 avonden ook extra een familie opstellingsavond op 7 november 2023. Daarnaast is ook de NLP thema avond van 6 december 2023 over focus/ doelen stellen inbegrepen.

Voor wie is de NLP Avondcursus?

Voor diegenen die de koers voor 2024 willen uitzetten en die zijn/haar zelfvertrouwen een boost willen geven! En voor diegenen die hun communicatie willen optimaliseren. Hierbij zijn taal, communicatie, zelfinzicht en motivatie essentiële ingrediënten. We streven er naar om uit te gaan van jouw eigen concrete doelen, al kunnen we natuurlijk niet alle informatie van een NLP 4Daagse in 4 avonden kwijt

Wat ga jij uit deze NLP Avondcursus halen:

 • Wil jij (meer) focus?

 • Wil je leren helder je boodschap over te brengen?

 • Meer controle krijgen over hoe jij je voelt?

 • Jezelf motiveren om te doen wat je eigelijk echt wilt?

 • Beter in contact komen met vrienden, familie en collega’s?

Wil je meer weten? Kom naar onze gratis informatieavond.

NLP Training Neuro Linguistic Programming Opleidingen sociale communicatieve vaardigheden verbeteren persoonlijke ontwikkeling communicatie.

Gratis NLP Informatieavond.

Als je twijfelt of NLP bij jou past, jezelf aan het oriënteren bent, of andere vragen hebt, aarzel dan niet om je aan te melden voor onze gratis NLP Informatieavond.

Ervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Inschrijven voor de NLP Avondcursus

Cursusnummer: AV01

02 november 2023

– Gestart –

Investering:
€495,-
Dag 1:
02 november 2023 (do)

Dag 2:
16 november 2023 (do)

Dag 3:
23 november 2023 (do)

Dag 4:
30 november 2023 (do)

Extra inbegrepen:
Familieopstellingsavond
07 november 2023 (di avond)

NLP Thema Avond
06 december 2023 (wo avond)

 • Inclusief syllabus en onbeperkt koffie en thee.
 • Persoonlijke begeleiding
 • BTW vrij
 • Gespreid betalen mogelijk – vraag naar de voorwaarden