Online Cursus Metaprogramma’s

Krijg inzicht in de metaprogramma’s

Online Cursus Metaprogramma's bij Kaber Groep NLP opleidingen

Online cursus metaprogramma’s

Als je coacht, traint, bemiddelt of leiding geeft dan kun je de mensen om je heen pas écht effectief sturen als je begrijpt hoe ze denken. Want natuurlijk denkt niet iedereen hetzelfde! Sterker nog, ieders denken wordt gestructureerd volgens 18 metaprogramma’s die bepalen welke informatie door die persoon als belangrijk gezien wordt. Iedereen heeft daarmee zijn eigen, complexe combinatie van metaprogramma’s die je kunt leren herkennen en waarmee je kunt leren werken. Zo voorkom je onnodige miscommunicatie en kun je makkelijker overtuigen, motiveren en beïnvloeden.

Online cursus metaprogramma’s bij Kaber Groep

Onze trainer Jorinde Prins – specialist op het gebied van metaprogramma’s – geeft jaarlijks een exclusieve Masterclass over dit onderwerp. Daarnaast heeft Jorinde 20 korte video’s opgenomen, waarin alle metaprogramma’s stuk voor stuk worden toegelicht. Naast de 18 metaprogramma’s zijn er 2 bonusfilmpjes over de uitleg en het ontstaan van metaprogramma’s. Deze filmpjes worden nu als pakket aangeboden voor de lage prijs van €16,95 (btw vrij). Gun jezelf die mogelijkheid om meer te weten te komen over de metaprogramma’s. Een mooie kans dus om het denken te doorgronden; niet alleen het denken van anderen maar ook dat van jezelf!

Je kunt hierop intekenen via de button ‘bestellen’. Na ontvangst van jouw betaling ontvang je van ons een email met de link, zodat je via de besloten omgeving van de Kaber website naar ons’YouTube kanaal wordt geleid, waar je alle filmpjes over de metaprogramma’s kunt bekijken.

Online Cursus Metaprogramma’s Als je coacht traint of leiding geeft dan kun je de mensen om je heen sturen als je begrijpt hoe ze denken.

Praktische informatie

Aantal video’s : 20

Trainers:

NLP Master trainer Jorinde Prins - rond

Jorinde Prins