Home » Aanbod » NLP Opleidingen

Stukje 7: NLP opleidingen is ook een aparte pagina

NLP(D) 4-Daagse training

Effectief communiceren betekent begrijpen en begrepen worden, een positieve invloed uitoefenen en sterk, geloofwaardig en overtuigend overkomen. Als je daar meer over leert dan leg je de basis voor succes, zowel in je werk als privé. Tijdens de NLP(D) 4-daagse krijg je een flinke basis aan NLP technieken en modellen mee die je meteen in je dagelijks leven kunt toepassen!

NLP D Practitioner opleiding

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus misschien is het tijd om iets nieuws te leren! De NLP(D) Practitioner is erop gericht om je grote stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling zodat je vol energie en overtuiging bezig kunt zijn met de dingen die het meest belangrijk voor je zijn.

NLP(D) Master Practitioner opleiding

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP D Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

NLP(D) voor jongeren

Baas worden over je eigen brein!

Wist ik dit allemaal maar toen ik jong was!

Volwassenen leren NLP(D) en zeggen dan aan het einde: had ik dit allemaal maar geleerd toen ik nog jong was. Als ik toen wist wat ik nu weet dan had ik sommige dingen veel beter aangepakt. Hier zien we zo veel potentie in dat we speciaal een training voor jongeren hebben ontwikkeld. Het goede nieuws is dat jouw kind nu de keuze heeft om het al vroeg te leren. Zodat hij of zij situaties door meerdere brillen kan zien en een voorsprong heeft op leeftijdsgenoten.

NLP(D) avondcursus “Wat doe JIJ in 2023?”

Vind jij het ook altijd zo lang duren weer het eindelijk weer zomer is… en mogen voor jou de donkere wintermaanden snel voorbij gaan? Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken in het nieuwe jaar, en schrijf je in voor onze training “Wat doe JIJ in 2023?” Deze NLP(D) avondcursus vind plaats in het najaar van 2022 en omvat 4 donderdagavonden.

NLP opleidingen bij Kaber Groep in Breda

Kaber Groep Breda verzorgt NLP trainingen voor de beginner en gevorderde. Daarnaast bieden we leuke specials aan zoals de Masterclass Werken met metaprogramma’s. We zijn gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen die aan zichzelf willen werken. Naast onze NLP opleidingen zijn we ook bekend met systematisch werken, om de maand is er een familieopstellingsavond. Daarnaast start in september 2020 de nieuwe opleiding Systemisch Werk.

Op deze pagina (onder het formulier van de brochure aanvraag) kun je ons volledige aanbod bekijken.

Twijfel je of NLP bij je past? Iedere maand organiseren we een gratis informatieavond!

Vraag je je af of je met jouw (hulp)vraag bij ons terecht kunt? Bel ons op 06-83950325 of stuur een mail naar info@kaber.nl.

Je kunt ook via het onderstaande formulier NLP(D) brochures aanvragen:

Beginner NLP trainingen

NLP informatieavond

Is NLP training iets voor jou? Iedere eerste woensdag van de maand is er een gratis informatieavond! Tijdens de informatieavond kun je de trainers – Bernard Elshout en Jorinde Prins – ontmoeten en leer je zelfs al een beetje NLP!

NLP dagtraining

Na een NLP dagtraining zul je merken dat je na een dag trainen al een hele hoop tools geleerd hebt.  Schrijf je in voor een verzorgde NLP-trainingsdag voor een introductieprijs en ontdek wat NLP voor jou kan betekenen.

NLP-D 4-daagse

Optimaliseer je communicatie tijdens de NLP 4-daagse. Met een concrete vraagstelling werken we aan jouw doelen in 4 dagen.

NLP-D Practitioner

Duik een 18 lessen lang in de wereld van NLP en maak een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. In 18 trainingsdagen krijg je inzicht in de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren. Daarnaast leer je talloze NLP technieken waarmee je je communicatie verbetert.

NLP-D Avondcursus

Deze cursus staat gepland voor het najaar van 2020. In 4 avonden wordt ingegaan op de koers die jij gaat uitzetten voor het komende jaar. Wil jij meer focus, aandacht voor communicatie en kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken?

Gevorderde NLP trainingen

NLP-D Master

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP D Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

NLP-D thema avond

Onder leiding van een ervaren trainer ga je aan de slag: doen! Elke techniek wordt besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je oefenen. Door tijdens het oefenen te experimenteren leer je de technieken grondig te beheersen om zo je eigen stijl ontwikkelen.

Word NLP trainer

Trainersopleiding basis

Trainingsvaardigheden kun je inzetten in heel veel contexten; het onderwijs, bij presentaties, workshops en in vergaderingen. Coachen kan zonder een Trainersopleiding, trainen zonder coaching vaardigheden is onmogelijk!

Trainingsopleiding verdieping

In deze verdieping leiden we je specifiek op tot gecertificeerd NLP trainer. Dat wil zeggen dat we aandacht besteden aan de manier waarop een NLP opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP onderdelen kunt overbrengen.

Speciaal voor coaches (to be)

Coaching skills opleiding

Onze 10 daagse coachingsopleiding is bedoeld voor mensen die professioneel, diepgaand en verantwoord willen coachen.

Specials

Werken met metaprogramma’s

In september 2020 wordt een exclusieve Masterclass ‘Werken met metaprogramma’s’ gegeven door Jorinde Prins, bij Kaber Groep bv in Breda. Normaal gesproken komen de metaprogramma’s pas aan bod tijdens onze NLP Master Practitioner, maar op verzoek zal dit onderwerp als losse module aangeboden worden.

Familie opstellingen

De opstellingsavonden zijn waardevol voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet en vele andere thema’s.

NLP(D) Avondcursus “Wat doe JIJ in 2021?”

Deze cursus is nieuw binnen onze opleidingen; in 4 avonden wordt ingegaan op de koers die jij gaat uitzetten voor volgend jaar. Wil jij meer focus, aandacht voor communicatie en kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken? Deze cursus wordt in 2020 in het najaar gegeven.

Terugkomdagen

Op veler verzoek worden in 2020 speciaal terugkomdagen georganiseerd, voor NLP Practitioners (én Masters). Wil jij jouw NLP kennis opfrissen en de trainers en de cursisten van toen ontmoeten?

Systemische Dag

Voorafgaand aan de nieuwe training Systemisch Werk wordt een speciale dag ter kennismaking georganiseerd. Tijdens deze dag ga je actief aan de slag om de methodiek te leren kennen.

Training Systemisch Werk

Deze nieuwe 4 daagse opleiding is bedoeld voor mensen die op een andere manier – vanuit het systeem – naar problemen en gedrag willen kijken en daarmee omgaan.