Kies uit ons ruime aanbod opleidingen

 

NLP Informatieavond bij Kaber Groep NLP opleidingen

Is NLP training iets voor jou? Iedere eerste woensdag van de maand is er een gratis informatieavond! Tijdens de informatieavond kun je de trainers – Bernard Elshout en Jorinde Prins – ontmoeten en leer je zelfs al een beetje NLP!

NLP Dagtraining bij Kaber Groep home

Als mens ben je de hele dag aan het communiceren; op je werk ben je aan het overleggen, overtuigen, vergaderen, motiveren, sturen, coachen of onderhandelen.

NLP Avondcursus bij Kaber Groep NLP opleidingen

Deze NLP Avondcursus vind plaats in het najaar van 2023 en omvat 4 donderdagavonden plus een extra NLP Thema Avond en een familieopstellingsavond.

NLP 4-daagse training bij Kaber Groep home

Als je met mensen werkt dan is je communicatie je belangrijkste gereedschap.

NLP 4-daagse training bij Kaber Groep home

Als je met mensen werkt dan is je communicatie je belangrijkste gereedschap.

NLP Practitioner opleiding bij Kaber Groep home

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus misschien is het tijd om iets nieuws te leren! In 18 trainingsdagen krijg je inzicht in de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren.

NLP Master Practitioner bij Kaber Groep NLP Opleidingen

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

De NLP voor jongeren training is voor jongeren tussen de 16-27 jaar. Samen met leeftijdsgenoten lopen ze door onderwerpen heen die echt gericht zijn op hun levensfase.

Veranderen is verbonden met doen! Onder leiding van een ervaren NLP-trainer ga je tijdens de NLP thema avond aan de slag.

Bekijk ook ons volledige aanbod

Kaber Groep verzorgt NLP trainingen voor de beginner en gevorderde. Daarnaast bieden we leuke specials aan zoals de Masterclass Werken met metaprogramma’s. We zijn gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen die aan zichzelf willen werken. Naast onze NLP opleidingen zijn we ook bekend met systematisch werken, elk kwartaal is er een familieopstellingsavond.