NLP en Persoonlijke Ontwikkeling – Aanbod

NLP Informatieavond bij Kaber Groep NLP opleidingen

Is NLP training iets voor jou? Iedere eerste woensdag van de maand is er een gratis informatieavond! Tijdens de informatieavond kun je de trainers – Bernard Elshout en Jorinde Prins – ontmoeten en leer je zelfs al een beetje NLP!

Meer info

NLP Dagtraining bij Kaber Groep home

Als mens ben je de hele dag aan het communiceren; op je werk ben je aan het overleggen, overtuigen, vergaderen, motiveren, sturen, coachen of onderhandelen.

Meer info

NLP Avondcursus bij Kaber Groep NLP opleidingen

Deze NLP Avondcursus vind plaats in het najaar van 2023 en omvat 4 donderdagavonden plus een extra NLP Thema Avond en een Familieopstellingsavond.

Meer info

NLP 4-daagse training bij Kaber Groep home

Als je met mensen werkt dan is je communicatie je belangrijkste gereedschap.

Meer info

NLP 4-daagse training bij Kaber Groep home

Als je met mensen werkt dan is je communicatie je belangrijkste gereedschap.

Meer info

NLP Practitioner opleiding bij Kaber Groep home

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus misschien is het tijd om iets nieuws te leren! In 18 trainingsdagen krijg je inzicht in de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren.

Meer info

NLP Master Practitioner bij Kaber Groep NLP Opleidingen

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

Meer info

De NLP voor jongeren training is voor jongeren tussen de 16-27 jaar. Samen met leeftijdsgenoten lopen ze door onderwerpen heen die echt gericht zijn op hun levensfase.

Meer info

Veranderen is verbonden met doen! Onder leiding van een ervaren NLP-trainer ga je tijdens de NLP thema avond aan de slag.

Meer info

Trainer / Coach Opleidingen

Therapeutisch Coach Opleiding bij Kaber Groep NLP opleidingen

Als jij een werkelijk verschil wil maken in het leven van jezelf en anderen, dan is dit je kans. Onze 10-daagse Therapeutisch Coach opleiding is bedoeld voor mensen die professioneel, diepgaand en verantwoord willen leren coachen.

Meer info

NLP trainersopleiding Basis bij Kaber Groep NLP opleidingen

Trainingsvaardigheden kun je inzetten in heel veel contexten; natuurlijk in training en coaching, en denk ook eens aan: het onderwijs, bij presentaties, workshops en in vergaderingen. Je leert jezelf te zijn voor een groep. Coachen kan zonder een Trainersopleiding, trainen zonder coaching vaardigheden is onmogelijk!

Meer info

NLP Trainers Training bij Kaber Groep NLP opleidingen

In deze NLP Trainers Training leiden we je specifiek op tot gecertificeerd NLP trainer. Dat wil zeggen dat we aandacht besteden aan de manier waarop een NLP opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP onderdelen kunt overbrengen.

Meer info

mBit - mbraining - bij Kaber Groep NLP opleidingen

mBIT geeft je technieken om de intelligentie van het hoofd, hart en buik te gebruiken bij alle besluiten die je neemt in je leven én om deze technieken toe te passen bij je coach activiteiten. Til je je coach skills naar een nog hoger niveau!

Meer info

Systemisch Werk / Opstellingen

Systemisch Werk Training bij Kaber Groep NLP opleidingen

Onze training Systemisch Werk is bedoeld voor mensen die op een andere manier – vanuit hun systemen – naar problemen en hun gedrag willen kijken en daarmee om willen leren gaan. Door systemisch te gaan kijken pak je het probleem bij de wortels aan. Ervaar jij op dit moment op verschillende vlakken stagnatie? Dan kan het helpen om jouw bewuste, maar zeker onbewuste patronen zichtbaar te maken.

Meer info

De familieopstellingsavonden zijn waardevol voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet en vele andere thema’s.

Meer info

Opstellingendag bij Kaber Groep NLP opleidingen

Tijdens deze dag ga je actief aan de slag om de methodiek te leren kennen.

Meer info

Werken met Metaprogramma’s

Masterclass Metaprogramma's bij Kaber Groep NLP opleidingen

Werken aan je denkwijze. Je kunt de mensen om je heen pas écht effectief sturen als je begrijpt hoe hun denkpatronen werken. Niet iedereen denkt namelijk hetzelfde. Sterker nog, ieders denkwijze wordt gestructureerd volgens 18 metaprogramma’s.. Leer ‘ruis op de lijn’ voorkomen en wordt beter in overtuigen, motiveren en beïnvloeden.

Meer info

Online Cursus Metaprogramma's bij Kaber Groep NLP opleidingen

Als je coacht, traint, bemiddelt of leiding geeft dan kun je de mensen om je heen pas écht effectief sturen als je begrijpt hoe ze denken. Want natuurlijk denkt niet iedereen hetzelfde! Sterker nog, ieders denken wordt gestructureerd volgens 18 metaprogramma’s die bepalen welke informatie door die persoon als belangrijk gezien wordt. In onze online mini-training zijn de 18 denkstijlen te zien en zo te leren herkennen. Hier start jouw persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier.

Meer info

Persoonlijke begeleiding

Personal Coaching bij Kaber Groep NLP opleidingen

Bij de Kaber Groep kun je terecht voor een op een begeleiding. De therapeutisch NLP coaches van Kaber kunnen hulp bieden bij psychosociale problemen, psychosomatiek, relationele problemen of bij een combinatie daarvan.

Meer info