NLP Opleidingen

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus misschien is het tijd om iets nieuws te leren! De NLP-D opleidingen zijn erop gericht om je grote stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling zodat je vol energie en overtuiging bezig kunt zijn met de dingen die het meest belangrijk voor je zijn.

Coaching Skills

Als jij een werkelijk verschil wil maken in het leven van jezelf en anderen, dan is dit je kans. Onze 10 daagse coaching opleiding is bedoeld voor mensen die professioneel, diepgaand en verantwoord willen leren coachen.

NLP Thema avond

Veranderen is verbonden met doen! Onder leiding van een ervaren NLP-trainer ga je tijdens de NLP-D thema avond aan de slag: Doen!
Elk onderwerp wordt ingeleid, oefeningen en technieken worden besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je zelf aan de slag. Het is leuk om met NLP(D) onderwerpen bezig te gaan en jezelf daarin te verdiepen.

Trainersopleidingen

Trainingsvaardigheden kun je inzetten in heel veel contexten; natuurlijk in training en coaching, en denk ook eens aan: het onderwijs, bij presentaties, workshops en in vergaderingen. Of je nu een ervaren trainer bent, manager of coach de trainersopleiding zal jou en jouw publiek doen transformeren. Dit kan gaan om mensen die hun communicatie willen verbeteren, een gelukkiger leven willen hebben, hun loopbaan willen veranderen, tot mensen die meer de regie willen krijgen over hun leven of betere keuzes willen maken.

Werk met onze ervaren trainers Bernard en Jorinde in een kleine interactieve groep waar zij persoonlijk en zorgvuldig jou gaan trainen en je van alle vaardigheden en inzichten gaan voorzien die je nodig hebt om een dynamische, authentieke en deskundige trainer in het werkveld van persoonlijke groei te worden.

In deze 8 daagse trainingsopleiding leer je hoe je de trainingsstof zó kunt aanbieden dat groepen er direct effectief mee aan de slag kunnen en hoe je een boodschap zowel bewust als onbewust kunt communiceren. Natuurlijk maak je ook een eigen ontwikkelingsproces tijdens de training door; je maakt kennis met de thema’s die er bij jou als (beginnend) trainer spelen

en daarnaast krijg je nog beter inzicht in de structuren en processen van anderen. Na de deze algemene opleiding tot trainer kun je kiezen voor een verdieping tot internationaal erkend NLP-Trainer, IN, mits je een NLP Master Practitioner diploma hebt behaald bij een erkend NLP instituut, zoals Kabergroep.

Familieopstellingen & Systemisch Werk

Onze training Systemisch Werk is bedoeld voor mensen die op een andere manier – vanuit hun systemen – naar problemen en hun gedrag willen kijken en daarmee om willen leren gaan. Door systemisch te gaan kijken pak je het probleem bij de wortels aan. Ervaar jij op dit moment op verschillende vlakken stagnatie? Dan kan het helpen om jouw bewuste, maar zeker onbewuste patronen zichtbaar te maken.

Werken met Metaprogramma’s

Werken aan je denkwijze. Je kunt de mensen om je heen pas écht effectief sturen als je begrijpt hoe hun denkpatronen werken. Niet iedereen denkt namelijk hetzelfde. Sterker nog, ieders denkwijze wordt gestructureerd volgens 18 metaprogramma’s.. Leer ‘ruis op de lijn’ voorkomen en wordt beter in overtuigen, motiveren en beïnvloeden.

Online trainingen

Als je coacht, traint, bemiddelt of leiding geeft dan kun je de mensen om je heen pas écht effectief sturen als je begrijpt hoe ze denken. Want natuurlijk denkt niet iedereen hetzelfde! Sterker nog, ieders denken wordt gestructureerd volgens 18 metaprogramma’s die bepalen welke informatie door die persoon als belangrijk gezien wordt. In onze online mini-training zijn de 18 denkstijlen te zien en zo te leren herkennen. Hier start jouw persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier.

Persoonlijke begeleiding

Bij de Kabergroep kun je terecht voor persoonlijke begeleiding. De therapeutisch NLP coaches van Kaber kunnen hulp bieden bij psychosociale problemen, psychosomatiek, relationele problemen of bij een combinatie daarvan. Hierbij kun je denken aan:

Werkstress, burnout, overspannenheid, depressiviteit
Verwerkingsproblemen: ziekte/handicap, sterfgeval, verlies werk
Gebrek aan zelfvertrouwen en weerbaarheid, eenzaamheid, onzekerheid, identiteit
Seksualiteit, relatieproblemen met de partner, problemen tussen ouders en kinderen.