NLP als medicijn voor jongeren

NLP trainingen en opleidingen - Neuro Linguïstisch Programmeren. sociale communicatieve vaardigheden verbeteren persoonlijke ontwikkeling.

Heb jij zo’n puber in je gezin – of ben jij zelf die jongvolwassene – die last heeft van te veel prikkels? Want vooral in deze digitale tijd worden we voortdurend blootgesteld aan verschillende prikkels. Het leven is drukker, er zijn meer kansen om te groeien en er wordt van ons verwacht dat we uitblinken op allerlei gebieden, of het nu op school, in sport, of in het onderhouden van relaties is. De jeugd, die de toekomst vertegenwoordigt, heeft te maken met een overvloed aan prikkels, stress en angsten.

NLP Jongerentraining

Daarom hebben we bij Kaber een speciale 5-Daagse NLP training ontwikkeld voor jongeren van 17-27 jaar. Deze training helpt jongeren beter om te gaan met stress, prikkels, en angsten, en geeft hen inzicht in hun levensstijl. NLP wordt dus ingezet als preventief middel en wordt gebruikt om te leren omgaan met verandering.
Kun jij 1 of meer van de volgende vragen met “JA” beantwoorden?

  • Wil je graag vervelende gewoonten veranderen?
  • Merk je dat allerlei zaken je veel te veel energie kosten?
  • Ervaar je stress?
  • Wil jij ook positief in het leven staan?
  • Eet je ongezond en wil je dit ongezonde eetpatroon achter je laten?
  • Wil jij sneller stappen kunnen zetten in de richting van je doelen en dromen?

Dan is NLP misschien voor jou wel het beste medicijn!

Hoe zou het zijn om je doelen en dromen te kunnen realiseren met behulp van NLP; simpel en super interessant om toe te passen. Hoe fijn zou het zijn om – als je stress ervaart – daar gelijk een ontspannen NLP saus overheen te kunnen gooien?

Leer je persoonlijke doelen en/of dromen inzichtelijk te maken en te visualiseren en leer om beter om te gaan met leeftijdsgenoten of andere mensen. Ook het kiezen van een opleiding of werk wat echt bij jou past, zijn onderdelen die tijdens de training voorbij gaan komen. Je kunt deze training gebruiken om in te gaan zien dat NLP hét gereedschap is om meer enthousiasme en plezier te hebben op een dag! Het is tijd voor actie en contact met leeftijdsgenoten, toch? Het is aan jou om nu of later te kiezen voor deze training. Voor alle 17 t/m 27-jarigen die aan de slag willen met het structureel ontwikkelen van positieve gewoontes die een goede basis zijn voor elke volwassene.

Voor iedereen die ouder is dan 27…

Ben jij de leeftijd van 27 jaar reeds gepasseerd? Bij Kaber is het nooit te laat om te ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen!
Wij vinden het belangrijk dat jij vol energie en overtuiging de dingen kunt doen die voor jou het meest belangrijk zijn. Daarom bieden wij diverse (NLP) trainingen variërend van 1 tot 18 dagen, die je kunnen helpen met “gereedschappen in communicatie” en waardevolle inzichten.
Ben jij eraan toe om jezelf verder te ontwikkelen? Sta jij open voor tips en opdrachten over belangrijke thema’s zoals de werking van jouw brein, stress, slaap, gezond eten, bewegen en ontspannen? Ook dan ben je bij Kaber op de juiste plek!

Informatie

We organiseren elke maand een gratis NLP informatieavond, zodat je kunt ervaren wat NLP voor jou kan betekenen.
Ook kun je via het aanbod meer lezen over de verschillende (NLP) trainingen en brochures opvragen.

Bericht delen!

Kaber Groep is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Wil je leren om doelen te stellen, of deze te bereiken? Ben je op zoek naar een manier om je sociale of communicatieve vaardigheden te verbeteren? Zoek je naar tools om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Kom dan naar Kaber! Op elke 1e woensdag van de maand is er een gratis NLP informatieavond! Kijk in onze Agenda voor het actuele aanbod. Mocht je vragen hebben neem dan gerust Contact met ons op.
Neuro Linguïstisch Programmeren Trainingen