Natalie de Waard | Accountmanager Kaber | Eigenaar webshop Masterpiece NLP

Even voorstellen:

Op 19 juli 1970 ben ik geboren als middelste in het gezin. Samen met mijn broer en zusje ꝉ heb ik een leuke jeugd gehad. Hard werken was het devies in ons’ gezin; mijn vader bij Philips en mijn moeder regelde alles thuis.

Na de universiteit ben ik als accountmanager terecht gekomen in de uitgeverswereld. Daarin heb ik 15 jaar met plezier gewerkt, tot ik me op mijn 40e heb om laten scholen tot leerkracht basisonderwijs.

Tijdens een onderwijstraining kwam ik in aanraking met NLP(D) bij de Kabergroep. Super interessant; er ging een wereld voor me open. Nadat ik zelf diverse trainingen bij Kaber had gevolgd, kon ik inmiddels zo goed communiceren dat ik een plek op kantoor wist te verwerven. Sinds het voorjaar van 2019 zorg ik met mijn collega’s op kantoor voor de marketing, administratie en planning + voorbereiding van alle trainingen.

Mensen noemen mij: energiek, enthousiast en zeer attent.

Opleidingen:

 • najaar 2019 Trainersopleiding basis (Kaber groep Breda)
 • voorjaar 2019 NLP & 3 Enneagram dagen (The Institute of Unconventional Wisdom, Joost van der Leij)
 • najaar 2018 NLP(D) – Master Practitioner (Kaber groep Breda)
 • voorjaar 2018 NLP(D) – Practitioner (Kaber groep Breda)
 • winter 2018 NLP(D) – 4 daagse (Kaber groep Breda)
 • voorjaar 2017 NLP – Basiscursus Neuro Linguïstisch Programmeren (via Volksuniversiteit)
 • 2010 – 2012 Fontys Hogescholen Tilburg Opleiding PABO leraar basisonderwijs versnelde deeltijd
 • voorjaar 1999 NIMA-B
 • najaar 1997 NIMA-A
 • 1989 – 1997 Sociologie doctoraal, met als afstudeerrichting Arbeid en Organisatie
 • Vrijetijdwetenschappen doctoraal, met als afstudeerrichting Management
 • 1988 – 1989 TIO-College, combinatierichting Buitenlands Toerisme en Binnenlands Toerisme
 • 1982 – 1988 Atheneum A aan het Eindhovens Protestants Lyceum.