Het verhaal van Bernard

NLP trainingen en opleidingen - Neuro Linguïstisch Programmeren. sociale communicatieve vaardigheden verbeteren persoonlijke ontwikkeling.

En toen gebeurde het!
Een auto achter ons bleef maar rijden terwijl wij stil stonden voor het verkeerslicht. Een grote klap volgde. De Mercedes C-klasse was tot aan de voorstoelen ingedrukt, het licht ging uit!
Nu, als ik erop terug kijk was dat het duwtje in de rug om andere dingen te gaan doen, dan rijles geven, want ik gaf in die tijd nog rijles. Ik had alles zo’n beetje wel gezien in de rijschool wereld. Ik had alle instructeurs bewijzen en het ging me iets te gemakkelijk allemaal. Herken je dat? Dus nu denk ik; dat was het duwtje, dat ik nodig had.
Ik lag in het ziekenhuis en er kwam een man van de verzekering aan mijn bed. Ik had een goede arbeidsongeschiktheid verzekering afgesloten. Hij zei dat het werk als rijinstructeur eindig was geworden en dat omscholing tot de mogelijkheden behoorden. Het gaat er niet om wát er gebeurd, zei hij, maar hoe je ermee omgaat! Die zin kwam binnen zeg! Hij vertelde me dat diverse mensen NLP gebruikte om positief een goede toekomst te kunnen kiezen en dat ik een NLP Practitioner kon doen op hun kosten. Ik wist toen nog niet wat NLP was, maar schreef me in. Ik las wat boeken van Tony Robbins en merkte dat ik er best enthousiast over werd. Ik ging mijn NLP Practitioner doen aan de Zweth in Delft. Wauw! Wat een openbaring was dat! Terwijl ik later begreep dat ik alleen maar hoefde te focussen ging alles in een razend tempo de goede kant op! Dat jaar liep ik ook de 4-daagse van Nijmegen voor de eerste keer. Ik voelde me sterk en liet me niet meer tegenhouden. Ken je dat? Als je in een flow komt, lukt alles en je voelt je trots!
Ik begon toen al te denken; waarom hebben we in Breda nog geen opleider voor NLP? Nadat ik ook de NLP Master Practitioner had gedaan begon ik ook aan een NLP trainersopleiding. En ik was nog niet klaar met mijn opleiding en begon een NLP instituut in Breda. Ik huurde een pand en richtte het in. Huurde de beste trainers in, die voor mij de trainingen gaven en zat naast hun om het on-the-job te leren van de beste! De trainers Adriana Adriaanse en daarna Angelique de Graaff hebben ervoor gezorgd dat ik mijn instituut kon beginnen! Kaber Groep BV was een feit! Toen ik klaar was met mijn trainers opleiding heb ik nog verschillende diploma’s gehaald op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Systemisch coach en Master Trainer Systemisch, klankschalen, RET, TA, Cognitieve Gedragstherapie enzovoort. Kwamen voorbij! Samen met Jorinde geniet ik elke dag van een groep mensen die verder willen in het leven! Wij zijn allebei IN gecertificeerde Master Trainers NLP. Ik ben trots op wat we doen en op de mensen waarmee ik werk. Het beste in jezelf naar boven halen met Neuro Linguïstisch Personal Development, zoals wij dat noemen, is het beste wat je kan doen en ze pakken het je nooit meer af! Tot snel!
Heb t goed,
Bernard

Bericht delen!

Kaber Groep is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Wil je leren om doelen te stellen, of deze te bereiken? Ben je op zoek naar een manier om je sociale of communicatieve vaardigheden te verbeteren? Zoek je naar tools om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Kom dan naar Kaber! Op elke 1e woensdag van de maand is er een gratis NLP informatieavond! Kijk in onze Agenda voor het actuele aanbod. Mocht je vragen hebben neem dan gerust Contact met ons op.
Neuro Linguïstisch Programmeren Trainingen