Trainersopleiding basis

Trainingsvaardigheden kun je inzetten in heel veel contexten; natuurlijk in training en coaching, en denk ook eens aan: het onderwijs, bij presentaties, workshops en in vergaderingen.

Of je nu een ervaren trainer bent, manager of coach de trainersopleiding zal jou en jouw publiek doen transformeren. Dit kan gaan om mensen die hun communicatie willen verbeteren, een gelukkiger leven willen hebben, hun loopbaan willen veranderen, tot mensen die meer de regie willen krijgen over hun leven of betere keuzes willen maken.

Werk met onze ervaren trainers Bernard en Jorinde in een kleine interactieve groep waar zij persoonlijk en zorgvuldig jou gaan trainen en je van alle vaardigheden en inzichten gaan voorzien die je nodig hebt om een dynamische, authentieke en deskundige trainer in het werkveld van persoonlijke groei te worden.

In deze 8 daagse trainingsopleiding leer je hoe je de trainingsstof zó kunt aanbieden dat groepen er direct effectief mee aan de slag kunnen en hoe je een boodschap zowel bewust als onbewust kunt communiceren. Natuurlijk maak je ook een eigen ontwikkelingsproces tijdens de training door; je maakt kennis met de thema’s die er bij jou als (beginnend) trainer spelen en daarnaast krijg je nog beter inzicht in de structuren en processen van anderen. Na de deze algemene opleiding tot trainer kun je kiezen voor een verdieping tot internationaal erkend NLP-Trainer, IN, mits je een NLP Master Practitioner diploma hebt behaald bij een erkend NLP instituut, zoals Kabergroep.

Trainersopleiding verdieping

In deze verdieping leiden we je specifiek op tot gecertificeerd NLP trainer. Dat wil zeggen dat we aandacht besteden aan de manier waarop een NLP opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP onderdelen kunt overbrengen. Verder besteden we extra aandacht aan de vraag hoe je onbewuste leerprocessen op gang kunt brengen. Alles wat er nodig is om NLP trainer te worden!

Ook in deze opleiding zul je werken met onze ervaren trainers Bernard en Jorinde in een kleine interactieve groep waar zij persoonlijk en zorgvuldig jou gaan trainen en je van alle vaardigheden en inzichten gaan voorzien die je nodig hebt om een dynamische, authentieke en deskundige trainer in het werkveld van persoonlijke groei te worden.

In deze 12 daagse trainingsopleiding leer je hoe je de trainingsstof zó kunt aanbieden dat groepen er direct effectief mee aan de slag kunnen en hoe je een boodschap zowel bewust als onbewust kunt communiceren. De groep zal voor zichzelf en voor jou aan de slag gaan. Deze opleiding zal jou en de groep waarmee jij gaat werken een transformatie laten doormaken op een dieper trainigsniveau.

Wanneer je zal certificeren tot internationaal erkend NLP trainer, zal je deelnemen aan het examen. Dit examen bestaat uit een persoonlijk gesprek, een mondeling theoretisch examen (het toetsen van NLP kennis) en een praktijkexamen (het doen van een demoselectie en demo interventie en het geven van twee presentaties over NLP onderwerpen).

Je dient vóór het examen een modelleeropdracht in te leveren en deze moet vooraf goedgekeurd worden door onze IN Master Trainer Bernard Elshout en IN Master Trainer Jorinde Prins. Naast het volgen van alle trainingsdagen, dien je ook minimaal één NLP Practitioneropleiding of één Master opleiding te assisteren (meer assisteren is zeker een aanbeveling).

Als erkend NLP trainer ben je bevoegd tot het geven van Practitioner- en Master Practitioneropleidingen.