Wie denkt alles al te weten, heeft het meest te leren!

NLP trainingen en opleidingen - Neuro Linguïstisch Programmeren. sociale communicatieve vaardigheden verbeteren persoonlijke ontwikkeling.

“Voor mij is zo’n opleiding persoonlijke ontwikkeling en groei niet nodig, toch?”
Denk jij dat je het allemaal al weet en dat persoonlijke ontwikkeling voor jou nog niet nodig is?
Dit is zonder twijfel de GROOTSTE denkfout die mensen maken (en waar zij uiteindelijk de rest van hun leven spijt van krijgen).

Het is WETEN dat je meer bent, meer doet en meer geeft… Dat je alles op orde hebt en persoonlijk helemaal top in orde bent, maar uiteindelijk te bang bent om echt eens naar jezelf te kijken en er iets mee te DOEN.

Kijk, ik ben ermee bezig geweest en ik begrijp dat het zetten van die eerste stap naar het leven dat je verdient, kan voelen als het beklimmen van een hoge berg.

Daarom hebben we onze trainingen zo ontworpen, dat het je zal helpen, de totaal verkeerde overtuigingen die zoveel mensen uiteindelijk tegenhouden om te excelleren, te verpletteren…

De volgende fase van succes is aangebroken. Geluk en impact ervaren door bijvoorbeeld een bedrijf op te bouwen of een nieuwe carrière aan te gaan. Iets dat je vrijheid, passie, doelgerichtheid en controle over je eigen verdienvermogen geeft. Misschien is het helemaal niet nodig dat je zoveel werkt?!

Je leest dit en dat wil zeggen dat er iets MOET gebeuren! Iets dat ervoor zorgt dat JIJ de enige bent die eigenaar is van jouw toekomst. ONTMOET JEZELF.
Want als jij het niet doet, doet een ander het wel.

Dus als je WEET dat je bedoeld bent voor meer, maar je maakt je zorgen dat:

  • Je nog niets hebt dat de moeite waard is om te verkopen of om mee te werken.
  • Je al te oud bent, te jong of te onervaren.
  • Je te laat bent een shift te maken in je persoonlijke voorkeuren of bezigheden.
    Bijvoorbeeld een bedrijf opbouwen te moeilijk lijkt en het gaat je capaciteiten te boven.

Aanmelden voor onze trainingen zou de oplossing zijn. Kaber zal samen met jou kijken naar jouw persoonlijke levensplan.

Deze trainingen gaan BEWIJZEN waarom die negatieve of beperkende ideeën verkeerd zijn. Geloof je ons nog niet? Kijk eens wat iemand vorig jaar zei:
“Ik ben een nieuweling, maar ik werd getransformeerd door de verhalen, educatie, entertainment, informatie en inspiratie die tijdens de trainingen beschikbaar waren… Bernard en Jorinde vertellen uit eigen ervaringen en dat inspireert velen. Ze moedigden mij aan om uitstelgedrag en andere beperkende overtuigingen los te laten.”

Dus vanaf 8 februari zul je beginnen te begrijpen dat je genoeg bent. Dat je genoeg hebt en dat het NU tijd is om je volgende niveau van impact, invloed en inkomen te ontsluiten.

Waar het echt op neerkomt is dit:
Als je terugkijkt op je leven, wil je dan zeggen dat je de moed had om alles te doen wat voor jou het belangrijkst was? Dat je vertrouwde op jezelf en je vermogen om dingen voor elkaar te krijgen?

Of wil je zeggen dat je je liet tegenhouden door angst en aarzeling? Dat je nooit wist waar je echt toe in staat was, omdat je het nooit echt geprobeerd hebt?

Het is jouw keuze. Het is jouw leven.

Als je moedig, brutaal en ALL IN wilt zijn… dan kun je maar beter aanwezig zijn bij de start van de eerstvolgende Practitioner opleiding!

Schiet op en pak nu je stoel – aarzeling kost te veel.

Bericht delen!

Kaber Groep is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Wil je leren om doelen te stellen, of deze te bereiken? Ben je op zoek naar een manier om je sociale of communicatieve vaardigheden te verbeteren? Zoek je naar tools om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Kom dan naar Kaber! Op elke 1e woensdag van de maand is er een gratis NLP informatieavond! Kijk in onze Agenda voor het actuele aanbod. Mocht je vragen hebben neem dan gerust Contact met ons op.
Neuro Linguïstisch Programmeren Trainingen