Jongeren motiveren doe je zo!

Bij de jongeren training van 5 dagen komt er altijd een bekende Nederlander die ons vertelt over zijn of haar succes. Afgelopen 2 keer is David Toxopeus vrijwillig komen praten met onze jeugd. Inspirerend! We zijn erg dankbaar dat hij komt vertellen hoe dat hij trainer van Feijenoord werd. Doelen durven stellen, daarmee aan de slag gaan totdat het doel is gerealiseerd! Dromen, durven met lef eropaf te gaan en doorgaan! Hij vertelt vol passie over zijn eigen persoonlijke reis. Wij kennen hem van een NLP(D) Practitioner die hij bij Kaber volgde.

Een man die ook enorm van z’n moeder houdt. Familie is alles voor hem en daar vertelt hij ook vol liefde over, je voelt het gewoon. Zijn vader schreef boeken en David heeft een leeg boek van hem waar hij in schrijft.
Hij schrijft alles op in een soort dagboek, vertelt hij. Hij wil alles uit ’t leven halen en doet dat ook! Bijvoorbeeld door alvast te kijken hoe zijn leven eruitzag wanneer hij al heel oud is en erop terug mag kijken.
Hij gelooft in de beste intentie van mensen, dat past goed bij wat de jongeren op dit moment leren van NLP.
David is een doorzetter, een inspiratiebron voor zichzelf én voor anderen, een wijs man die zichzelf steeds wil ontwikkelen, lekker eigen-wijs!
De jeugd heeft het getroffen met jou! Toptrainer David traint zichzelf en leert het van de allerbeste op deze aardbol. Zoek alleen de allerbeste ertussenuit, zegt hij, daar kun je het van leren.

Je eigen keuze maken, daar je eigen verantwoordelijkheid voor nemen, eigen leven leiden, het stuur in eigen hand nemen. Dit is ook belangrijk voor de jongeren hier aanwezig. Veel van hen hebben het idee dat alles hen overkomt……totdat je zelf stuurt! Zal er tegenslag zijn? Zeker! Kijk dan naar wat je te doen hebt!
Het mooiste werkstuk wat ik elk jaar maak gaat over mezelf! Keuzes maken en doen is mijn advies! De juiste vragen stellen! Vooral aan jezelf! NLPD heeft hem geleerd naar zichzelf te kijken en de ander te begrijpen en dankbaar te zijn, waardoor tevredenheid ruimte krijgt.

De jeugd is erg gemotiveerd geraakt en stellen nog wat vragen. Ook een jongen die hockey in het A1 elftal speelt stelt zeer scherpe vragen, omdat hij soms wordt afgeleid door andere leuke dingen.
De oplossing zit altijd in jezelf!
Keuzes maken en vooral vol enthousiasme doorgaan!
Succes!

Bericht delen!