Een burn-out behandelen met NLP training

Blog artikel - burn-out

1 op de 8 werknemers lijdt aan een burn-out of hebben de verschijnselen ervan. De maatschappij van nu vraagt veel van ons, niemand lijkt meer tijd te hebben om na te denken over dingen die echt belangrijk zijn. Met NLP gaan we terug naar de kern, wat wil jij eigenlijk?

Wat is een burn-out?

Een burn-out is een aandoening die zich voornamelijk uit in emotionele- en fysieke moeheid. Zelfs leuke en sociale activiteiten ondernemen lukt niet. Een burn-out wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren in je leven, een disbalans voor langere tijd. Zoals stress op het werk en-/of relatieproblemen. Ook hoge verwachtingen van mensen om je heen of jezelf kunnen leiden tot een pure uitputting van het lichaam. Je komt niet meer tot rust. Op het moment dat je keer op keer over je grenzen heen gaat, geeft je lichaam een signaal dat het nu echt tijd wordt om te luisteren.

De stip op de horizon zetten, jouw pad bewandelen in jouw tempo

Stilstaan doen we niet graag. Het leven draait door, maar jij wordt gedwongen om stil te staan. Dat is misschien pijnlijk of confronterend. Stilstaan is volgens NLP ook vooruitgang. Stilstaan is als een reflectie op wat is geweest, en vanuit daar gericht stappen zetten naar wat je wel wilt. Er hangt geen tijd vast aan persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling is een pad op eigen tempo!

Wat kan NLP voor mij betekenen tijdens of na een burn-out?

NLP geeft meer inzicht in wat jij nu eigenlijk wilt, zodat een volgende burn-out voorkomen kan worden. Een veerkrachtig leven, fijne relaties, je durft je grenzen aan te geven en gaat staan voor wat jij wilt.

Direct meer balans met NLP

Met de NLP trainingen gaan we samen met een coach aan de slag om de klachten van de burn-out aan te pakken. We leggen de focus op wat je wel kunt en wilt bereiken. De werking van deze mind-shift is voor langere duur en werkt door na de training. Met de tools die we jou aanreiken breng je direct meer balans in jouw leven.

Ken jij iemand of heb je zelf kenmerken van een burn-out?

Kies voor jezelf en start met NLP. Ben je nog niet zeker of de training bij je past? Voel je welkom op een van onze gratis informatieavonden en maak kennis met onze trainers/coaches. Voel je welkom!

Bericht delen!

Kaber Groep is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Wil je leren om doelen te stellen, of deze te bereiken? Ben je op zoek naar een manier om je sociale of communicatieve vaardigheden te verbeteren? Zoek je naar tools om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Kom dan naar Kaber! Op elke 1e woensdag van de maand is er een gratis NLP informatieavond! Kijk in onze Agenda voor het actuele aanbod. Mocht je vragen hebben neem dan gerust Contact met ons op.
Neuro Linguïstisch Programmeren Trainingen